MAM's Kinderopvang

MAM’s Kinderopvang staat voor ontwikkelingsgerichte kinderopvang voor kinderen van 3 maanden tot en met 13 jaar. Totdat de nieuwbouw klaar is, vangen wij op de locatie De Touwladder kinderen van 4 t/m 13 jaar op. Dagelijks bieden wij, 52 weken per jaar, een uitdagende speel- en leeromgeving voor kinderen aan, waarin zij met liefde en vakkennis worden begeleid. MAM’s Kinderopvang sluit aan bij uw opvoeding en is een vergroting van de leefwereld van uw kind. MAM’s Ugchelen, locatie De Touwladder realiseert samen met u als ouder(s)/verzorger(s) en de basisschool de doorlopende ontwikkelingslijn.

 

 

MAM’s MINI COLLEGE

MAM’s Kinderopvang biedt bij PCBO Bouwhof een Mini College aan voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Kinderen in deze leeftijd zitten in een belangrijke leeftijdsfase, zij hebben meer behoefte aan spanning, uitdaging en willen hun leefwereld groter maken.

Het Mini College geeft de peuters een omgeving waarin ze spelenderwijs met meer uitdaging zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo en hun talent kunnen ontdekken. In samenwerking met de school bieden we ze de gelegenheid om te oefenen en samen rustig te laten wennen aan de onderbouw. Onze MAM’s Specialist gaat mee en bereidt ze zo voor op het klaslokaal, het dagritme, de leerkracht en de manier van werken op de basisschool. Een MAM’s Specialist bewaakt de doorgaande ontwikkelingslijn “spelend leren en lerend spelen”.MAM’s voorschoolse opvang (VSO) en buitenschoolse opvang (BSO)

MAM’s voorschoolse opvang (VSO)

De VSO begint om 7.30 uur en eindigt als de PCBO De Touwladder aanvangt. Tijdens de VSO hebben de kinderen de gelegenheid om te ontbijten en nog wat te spelen. Als het tijd is om naar school te gaan, brengen de MAM’s Specialisten de kinderen naar de klas.

 

MAM’s buitenschoolse opvang (BSO)

Onze BSO vindt plaats na schooltijd en niet te vergeten in de schoolvakanties. De BSO is er voor kinderen in de basisschoolleeftijd, van 4 tot ongeveer 13 jaar. Na schooltijd breekt het moment aan om van vrije tijd te genieten. MAM’s heeft een concept ontwikkeld waarin voor ieder kind iets te kiezen valt.

Nieuwsgierig?

NIEUWSGIERIG?

Mocht u interesse hebben in het MAM’s Ugchelen Mini College of in de MAM's BSO, dan kunt u

contact opnemen met Fleur Brummelkamp.
Zij is te bereiken via de mail: ugchelen@mamskinderopvang.nl of via telefoon­nummer: 055-3032253.

Ook kunt u een kijkje nemen op onze website: www.mamskinderopvang.nl